blog olayı


Nisan ayından bu yana, daha önceki iş tecrübelerimden farklı olarak günün yaklasık 8(sekiz) saatini pc basında gecirmemi saglayan bir işte çalışmaktayım. Is yerinin sagladıgı band genişliği, degil internette at kosturmak, tjk ya rakip olup işi ganyana doksem yeridir dedirtecek cinsten.

Bu güzide baglantı hızı download olaylarında emule olsun, torrent olsun limewire, frostwire olsun bilimum p2p paylasım programlarının kullanımına kapalı. Sevgili bilgi-işlem son tekolojinin sagladıgı tespit sistemiyle bu gibi programların calısması halinde cart diye kesiyor baglantıyı. Sonra bekle ki açılsın.. Dolayısıyla biz de hızın nimetlerinden streaming media alanında faydalanıyoruz. Bu konuda youtube daki sacma videoları seyretmek haricinde işe yarar ne tür içerik bulabilirim sorusunun yanıtını ararken daha onceleri Radikal gazetesindeki teknoloji köşesinden aşina oldugum Serdar Kuzuloğlu'nun ortağı oldugu Myk Medya'nın Televidyon projesini keşfettim. Kendileri yaklasık 15 yıldır teknoloji gazeteciliği yaptıklarından ellerinde kervan yüküyle mevcut olan bilgi birikimini saglam bi işe dönüştürmüşler. Televidyon genelde günlük olarak takip edip ne var ne yok diye baktıgım siteler listesinin basında yeralıyor. Her gün açıp öyle melül melül izliyorum. Arada gaza geliyorum. Sonra duruyorum. Buradan da bedava reklamlarını yapıyorum.

Televidyon bünyesinde Kafa Kafaya isimli bir program ile ürün incelemesi yapan iri kıyım ikiliden Burak Bayburtlu olanı hurriyet pazar'a demeç vermiş. Özetle diyor ki blog faydalı bişey. Hazır "işsiz adam" da uzun süre vizyondan kalkmayacak bir yapıtken, eldeki imkanlarla ne ile ilgili olursa olsun blog olayına dalın.. Belki bu dalış işinde dikiş tutturursunuz, yıldızlar bröveler havada uçuşur..

bkz. ilgili yazı



2 lak lak:

Onur dedi ki...

hoşgeldiniz ve başarılar dilerim efendim. İlk takipçi olarak kırmızı kurdelayı kesip, makası da pek güzide başbakanımıza özenerek kolleksiyonuma koymak için cebime atıyorum :D

ty dedi ki...

teşekkür ederiz efendim..
kendimce bişiler yazıp paylaşımın bu mecrasında da varlık gostericiim bundan boyle.. manisa gunlerini takipteyim.