hello world


Hatırlarım 2binlerin başı gibi Geocities'in 2mb yada 4mb içeriğe izin veren hosting'ini kullanarak yaptığım bir giriş sayfası bir kaç tane de alt sayfası bulunan ilk kişisel sayfam jpeg gostermekten başa bi işime yaramıyordu. O zamanlar web 2.0 diye bişey hali hazırda icatlı olmadığından blog-mlog olayları hayaldi tabi.

Gugıl'ın sevgili blogger'ı alması sonrasında ben de askerdeyken yaşadıklarımı yazayım merak eden arkadaşlarım okusun diye bir gaza gelip bi kaç ay yazılar fotolar eşliğinde döşediğim blog askerlik sonrasında içeriği oluşturan o anılardan kurtulma isteği gark olunca ebediyete intikal etti..

Aylardır ve hatta yıllardır ertelediğim düzenli blog işine bu güne kadar çeşitli bahanelerle üşenmiş olsam da, artık hem millete feysbuk mesajı olarak link gondermekten gına geldiğinden, hem de ilgimi çeken şeyleri bi araya toplayacağım bir nevi "favorites" alanına ihtiyaç duydugumdan bi ucundan başlayayım artık dedim.
Küçük blogdan baslayıp internet devine dönmek gibi bir niyeti bünyede barındırmadığıma göre bir bakmışsın boyle bi yer yok bi bakmışsın içerik coşmuş. Adı üstünde (ir)regular..


0 lak lak: