sexy fotoları icin tıklayın..

sabah işe başlamadan gazetelerin internet sitelerine bakmak, ilginc haber varsa iki de okuyucu yorumu ile sabahımı şenlendirmek kendimi engelleyemediğim alışkanlıklarımdan. Oncelikli olarak dogan grubu "gasteleri" hurriyet, milliyet, vatan yada digeri hiç farketmez. Sayfada 50 baslık varsa bunların 35 tanesi "haber" kelimesinin anlamı ile farklı dünyalarda yaşıyorlar. Örnek? "top modeli porno görüntüleri yaktı, devlet binasında tecavüz, vali yakan telekız mtv sunucu olacak, sütyendeki yarasa, tık rekoru kıran kareler,yaza damga vuracak moda, bu pozlar çok tartışılacak, kadınlar daha fanatik" . Boyle konu baslıkları olunca gelsin "tık" gelsin reklam. Reklam demişken, haberi verdikleri sayfada konuyla ilgili reklamı da yanına, altına, ustune yapıstırıp akıllarınca crm yapıyorlar. Daha bu sabahki bir haberden örnek, ters köşe crm..
Uludag'da snowboard yapmak icin madenler bolgesine giden genc kaybolunca donarak ölmüş. Haberin üstündeki banner'da da hemen haberle ilgili reklam yapıstırılmış.. Uludağ'da muhteşem haftasonu için ajandanızı ayarlayın. Neden cünkü biz hazırladık. Habere malzeme olun ki yanına reklamı koyalım. Acıklı..

Bu siteleri gazeteyi hazırlayan ekipten farkı bir ekibin hazırladıgını duymuştum. Gerek metinlerdeki imla hataları gerek metinlerin anlam hataları okudugunuz sitenin haber sitesi oldugundan süphelenmekte haklı oludugunuzu gösteriyor.

Bu kadar özensiz hazırlanmalarına ragmen bu kadar cok ziyaret edilmeleri nasıl oluyor peki? Halen duruyor mu bilmiyorum ancak bi ara Taksim'de buyuk bir panoda milliyetin sitesinin ziyaretçi adedini gosteren, 80 tane elektrik sobası çalıştıran ev sayacı gibi şakır şakır şakır dönen bir sayaç vardı. Nasıl bu kadar hit aldıklarına anlam veremiyordum. Lakin siteye girip 10 sn durmanız bunu anlamak icin yeterli bir süreymiş. Siz sayfayı 10 sn goruntulerken, o kendisini 2 sn de bir yenileyerek 10 saniyede 5 kere hit almış oluyor. Sonra gelsin reklam, gelsin para.. Haber kimin umurunda.. Siz varsa yoksa playboyun sitesine rakip olabilecek iceriği arsivinde barındıran haber sitelerinde abuk metinli sabuk baslıklara tıklamaya devam edin..

1 lak lak:

Onur dedi ki...

çok kötü, insan gerçekten sinir olmayağı varsa bunlara bakınca deliriyor.